Obsah stránky

NAHORU

KŘTILI JSME KNIHU O RADOTÍNU



Ve čtvrtek 3. března se v kulturním domě U Koruny konal slavnostní křest Knihy o Radotínu.

Knihu pokřtila předsedkyně poslanecké sněmovny Miroslava Němcová, senátor PhDr. Tomáš Grulich, starosta MČ Prahy 16 Mgr. Karel Hanzlík, radotínský rodák, kytarový virtuos prof. Štěpán Rak a ředitel nakladatelství MILPO MEDIA Ing. Milan Polák.

U příležitosti vydání publikace je v kulturním středisku k vidění výstava historických fotografií Radotína, která potrvá od 3. do 12. března.

Knihu vydalo nakladatelství MILPO MEDIA, podílel se na ní kolektiv autorů především z řad členů letopisecké komise, členů redakce Novin Prahy 16 a zástupců vydavatelství.

Od pondělí 7. března si za 350Kč můžete knihu koupit v naší knihovně.


starosta Mgr. Karel Hanzlík představuje Knihu o Radotínu na křtu vystoupil kytarový virtuos prof. Štěpán Rak knihu křtí Milan Polák, Tomáš Grulich, Miroslava Němcová, Karel Hanzlík a Štěpán Rak pokřtěno kmotři Milan Polák, Tomáš Grulich, Miroslava Němcová, Karel Hanzlík a Štěpán Rak Miroslava Němcová a Karel Hanzlík Knihy o Radotínu Tomáš Grulich Milan Polák, Miroslava Němcová, Karel Hanzlík a Miroslav Knotek křest Knihy o Radotínu v kulturním středisku U Koruny Kniha o Radotínu autoři a kmotři


7.březen 2011

NAHORU



AKTUALIZOVÁNO:           webmaster