Obsah stránky

NAHORU

1. ROČNÍK SOUTĚŽE PHOTOCONTEST



plakát výstava PHOTOCONTEST
Místní knihovna Radotín bude ve dnech 4.11.2013 – 30.1.2014 hostit výstavu fotografií z 1. ročníku fotografické soutěže PHOTOCONTEST, jejíž absolutní vítězkou se stala studentka Gymnázia Oty Pavla Lída Kohoutová.

Soutěž proběhla v první polovině letošního roku, soutěžilo v ní 447 studentů z 88 škol, kteří přihlásili celkem 1100 fotografií. Soutěžilo se v 6 kategoriích (3 kategorie pro každý typ školy), jejichž tématy byly: „Vysoké a ještě vyšší“, „Experiment“ a „Škola je nám v patách“.

Odborná porota v čele s fotografem Herbertem Slavíkem fotografie ohodnotila a vybrala vítěze jednotlivých kategorií.

Slavnostní předání cen se uskutečnilo 6. května 2013 v Brožíkově síni na Staroměstské radnici, kde také pak byly vytištěné velkoformátové fotografie v Křížové chodbě vystaveny až do 26. května 2013.

Soutěž PHOTOCONTEST je součástí projektu PHOTOBASE, nejrozsáhlejšího projektu v digitální fotografii pro studenty středních škol a žáky 2. stupně základních škol ČR. Tento projekt dále zahrnuje letní školu fotografování PHOTOCAMP, která probíhala formou týdenního pobytu v Krkonoších a sekci PHOTOED, která je zaměřena na rozšíření vzdělávání pedagogů v oblasti digitální fotografie a počítačové grafiky.


Výstava fotografií v radotínské knihovně potrvá od 4. listopadu 2013 do 30.ledna 2014



PHOTOCONTEST PHOTOCONTEST PHOTOCONTEST PHOTOCONTEST
21.říjen 2013
NAHORU



AKTUALIZOVÁNO:           webmaster